Ρεκόρ, Καθιέρωση και Επιτυχία σε όλα τα επίπεδα

Ρεκόρ, Καθιέρωση και Επιτυχία σε όλα τα επίπεδα

Χαρούμενα πρόσωπα, δρόμοι χωρίς αυτοκίνητα, πολίτες κάθε ηλικίας βγήκαν στους δρόμους και χειροκροτούσαν τους δρομείς στην προσπάθειά τους να φτάσουν στον τερματισμό.

Μια ατέλειωτη γιορτή από νωρίς το πρωί μέχρι το μεσημέρι έζησε η πόλη της Λιβαδειάς από δρομείς και πολίτες δημιουργώντας μια πρωτοφανή εικόνα στο πλαίσιο του 4ου Τροφώνιου Ημιμαραθωνίου.

Η παρότρυνση των διοργανωτών να δουν την πόλη τους αλλιώς και να " πατήσουν" πόδι, τρέχοντας ή χειροκροτώντας, οι κάτοικοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και βγήκαν στους δρόμους οι οποίοι ήταν αδειανοί από αυτοκίνητα και γεμάτοι από δρομείς.

Ο 4ος Τροφώνιος Ημι-Μαραθώνιος ήταν ορόσημο και χαρακτηρίστηκε από τη θέληση για συνέχιση του αγώνα αλλά και την αναβάθμισή του στα επόμενα χρόνια.

Η αντιπεριφερειάρχης της περιφερειακής ενότητας Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά, η Δήμαρχος Λιβαδειάς Γιώτα Πούλου, ο Πρόεδρος του επιμελητηρίου Βοιωτίας Παναγιώτης Αγνιάδης και ο αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Περιβάλλοντος Γιάννης Ταγκαλέγκας έδωσαν το παράδειγμα για την πόλη και πήραν μέρος στις διάφορες αποστάσεις της διοργάνωσης στην Πλατεία Λάμπρου

Κατσώνη όπου ήταν η καρδιά της διοργάνωσης, μέχρι αργά το μεσημέρι.

Παραβρέθηκαν επίσης, εκτός των άλλων ο περιφερειακός σύμβουλος και γιατρός του αγώνα Γιάννης Περγαντάς, ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος της επιτροπής Αθλητισμού Σωτήρης Καρβούνης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς Θανάσης Καλογρηάς, και ο Διοικητής Τροχαίας Λιβαδειάς Κώστας Τοπάλης.

Εκτός από την έξοχη διοργάνωση για την οποία όλοι οι συμμετέχοντες έδιναν τα συγχαρητήριά τους στους διοργανωτές, και αγωνιστικά ο 4ος Ημι-Μαραθώνιος σημείωσε επιτυχία.

Αρκετοί γνωστοί δρομείς τίμησαν με την παρουσία τους την διοργάνωση και σημείωσαν πολύ καλές επιδόσεις ενώ άλλοι δοκίμασαν τις δυνάμεις τους για τον επόμενο αγώνα τον Αυθεντικό Μαραθώνιο.

Θυμίζουμε ότι διοργανωτής ήταν ο ΑΚΟ Λιβαδειάς, συνδιοργανωτές η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, ο Δήμος Λιβαδειάς και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Στερεάς & Εύβοιας οι οποίοι είχαν την άμεση υποστήριξη της Τροχαίας Λιβαδειάς, του παραρτήματος Λιβαδειάς της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας και Διάσωσης και του Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών Λιβαδειάς.

Xορηγοί του αγώνα η Saucony, η εταιρεία ΑΦΟΙ Μάρκου , η εταιρεία ΝΟΜΙΚΟΣ, η τεντοποιία Μακρής-Νασόπουλος, ο Μάριος Μήτσιου, το Πολυδύναμο Φροντιστήριο, το 1900, η Ζύμη Ψαχνών , η Aplica Αυγέρης, ο Γιώργος Σιδέρης , Αγνιάδης sport, Proaction , οπτικά IRIS , καταστήματα MISS ENERGY, PRESΤIGE , MELKART, Γαλαξίας, Εργαστήρι Χριστοφορίδης, αντιπροσωπείες – διανομές Θ. Γιαννέλος, δίκτυο διανομών Α.Κ. Καρανάσος , Redbull, ελαστικά Καραγιάννης Τάσος, Βlue Cafe – Δελής Μηνάς, αρτοποιείο Γέρος, pizza piccolo , Αρώματα SPRING AIR Γιώργος Τσιφής ,το κατάστημα “Η σοδειά” ΑΦΟΙ Ακριδόπουλοι.

Κράτα το

Κράτα το